Over Ons

Wie zijn we

Gruno Recycling is een dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, totaaloplosser van infrastructurele vraagstukken. Al meer dan 110 jaar zijn wij actief in de grond- weg- en waterbouw (GWW). Met onze vestiging Gruno Recycling in Groningen bedienen we de markt voor asfalt-, klinker- en betonrecycling en leveren we een bijdrage aan de circulaire economie.

Hoogwaardige asfaltmengsels

Hergebruik van bouwmaterialen is belangrijk om de hoeveelheid afval te beperken en te besparen op primaire grondstoffen. Het aangeleverde asfalt-, klinker- en betonpuin wordt toegepast in hoogwaardige asfalt- en funderingsmengsels voor onze klanten; voornamelijk aannemers. Wij werken op basis van jarenlange ervaring, moderne technieken en een stringent kwaliteitssysteem: de garantie voor een degelijk en duurzaam eindresultaat.

Puinstort tegen tarief

U kunt bij ons puin en grond tegen tarief storten. De tarieven zijn op aanvraag voor bedrijven en particulieren. We gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige oplossing.

Certificering

Wij werken conform BRL SIKB 7500 met bijbehorende protocollen 7510 en 7511. Tevens beschikken wij over een gecertificeerde grondbank volgens de BRL 9335-1. Bij beide handelen we onder certificaat van Oosterhof Holman Infra. Bij al onze werkzaamheden staan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bovenaan.